Algemeen, J.O.C., Uitgelicht

eindelijk is het dan zover Pupil van de week 3 feb: Jet van Appeldoorn!

Off 110

Vanwege het afgelasten van de laatste thuiswedstrijd van VRC1 voor de winterstop was het even wachten, maar nu is het zover:

8 jaar oud, goedlachs, heel enthousiast en vastberaden!

Dat is onze pupil van de week Jet van Appeldoorn!

Met haar dansende bruine krullen kwam ze me tegemoet lopen woensdag toen ik haar tijdens de training opzocht. Ondanks dat ze pas net wist dat ze de pupil zou worden zaterdag, was ze helemaal voorbereid op het interview. ‘ Kom maar op! “ straalde ze uit, en ze vertelde….:

Omdat haar vriendjes en vriendinnetjes ook voetbalden, besloot ze drie jaar geleden een balletje te wagen bij VRC. En ze vond het meteen leuk en is gebleven! Ze is nu onderdeel van de JO 9-3 waar ze op het middenveld speelt. Een veelzijdige positie waar ze veel moet lopen en ook af en toe kan doen wat ze het liefste doet: scoren! Al twee keer dit seizoen!.

Haar grote voorbeeld op het gebied van voetbal is Arjen Robben en haar favoriete clubs zijn Bayern München en Ajax. Maar voetbal is niet het enige in jaar jonge leven.. nee want daarnaast tennist ze ook, zit ze op school het Erf ( groep 5) en speelt ze graag buiten of binnen met al haar vriendjes en vriendinnetjes. Verder heeft ze een grote broer Jochem van 10 jaar, die aan wielrennen doet. Haar grote voorbeeld op het gebied van carrière was de gipsdokter die toen ze met een val in de trein haar been brak, haar been in het gips hielp. Dat wil ik ook worden dacht ze! Dus daar gaat ze voor.

Haar favoriete eten is biefstuk ( met broccoli en aardappeltjes). Vooral als papa het maakt. Aanstaande zaterdag, als ze pupil van de week is, krijg ze natuurlijk patatjes. En ze vertelde me dat de patatjes van VRC de enige patatjes van de hele wereld zijn die ze lekker vindt! dus dat is een mooi compliment voor onze mensen in de keuken! Steek die maar in je zak.

Zaterdag steekt Jet als pupil wellicht de toss-munt in haar zak, want aan haar de eer om te tossen en het startdoelpunt te maken. Zet m op jet!

We wensen haar heel veel plezier!

Komen jullie kijken? 14.00

Claire