Heb je het al gelezen? Wat dan?

Off 381

De vacature Bar- en keukenmedewerker!

Het afgelopen seizoen hebben we de bar en keuken, met uitzondering van de maandagavond,  met heel veel kunst en vliegwerk altijd bezet gekregen. Dankzij diverse vrijwilligers die allerlei extra diensten draaiden.

Maar dat houden we niet lang vol. Als er geen vrijwilligers bijkomen, ontkomen we er niet om de bar en keuken regelmatig dicht te gaan doen.

Dat dicht doen geen optie is, weten we allemaal wel. Maar als er geen vrijwilliger meer is, dan kunnen we niets anders doen.

We hopen dat het niet zover gaat komen en vragen je onderstaande beschrijving over het werk wat een bar of keukenmedewerker doet, nog eens te lezen. Misschien ben jij wel degene die we zoeken.

Lijkt het je leuk en zie je jezelf al in deze mooie belangrijke rol? Neem dan contact op met onze voorzitter Gerrit Jan van de Weerthof op 06-25053617.

Gezocht: Bar- en keuken medewerker

Wat doet een bar of keuken medewerker

Als bar- of keuken vrijwilliger bedien je de bar of keuken en zorg je er voor dat de bezoekers van onze mooie kantine op een vriendelijk wijze geholpen worden aan een hapje en/of drankje. Je werkt daarbij uitsluitend met andere VRC vrijwilligers en met elkaar ben je het gezicht van VRC en bepaal jij mede de sfeer en gezelligheid in onze kantine.

De werkzaamheden van een BAR vrijwilliger bestaan o.a. uit.:

• het verkopen van koffie, frisdrank, wijn en bier (inclusief tappen);
  • het bedienen van één van de twee (moderne)kassa’s, inclusief het op eenvoudige wijze verwerken van PIN betalingen.

De werkzaamheden van een KEUKEN vrijwilliger bestaan o.a. uit.:

• het verkopen van ijs, diverse warme en koude broodjes, patat en snacks vanuit de snackcorner;
  • het bereiden van de patat en de snacks vanuit de open keuken;
  • het bedienen van de (moderne) kassa, inclusief het op eenvoudige wijze verwerken van PIN betalingen.

Kenmerkend aan jou is:

Je draagt VRC een warm hart toe. Je vindt het leuk om veel mensen te ontmoeten en om samen te werken met anderen die net als jij als vrijwilliger actief zijn. Je vind het niet erg en wellicht juist leuk om cruciaal te zijn voor de sfeer en gezelligheid in onze kantine en voor één van de belangrijkste financiële inkomstenbronnen van VRC.

We vragen:

Qua tijdsbesteding stellen wij op voorhand geen eisen aan hoeveelheden uren en aanwezigheid. Wij werken op een zaterdag in principe met vaste roosteruren.  Maar het is mogelijk om daar van af te wijken.

Bij de bar zijn er dat 3 roosters en in de keuken 2 roosters.

• bar: zaterdag 8 – 14 uur, 14 – 18 uur en na 18 uur;
  • snackcorner/keuken: 10 – 14 uur en 14 – 18 uur.

Je kunt de frequenties van aanwezigheid in overleg zelf bepalen. Elke zaterdag of 1 keer in de acht weken?

Je krijgt:

Veel waardering van onze leden, bezoekende teams, toeschouwers en andere VRC vrijwilligers. Je leert ineens veel leuke mensen kennen die net als jij ook anderen graag helpen. Eén keer per jaar nodigen wij je uit voor een feestavond voor alle vrijwilligers. Aan de andere kant van de bar, beleef je dan het plezier dat je drankje door een andere ingeschonken / getapt wordt.

Dit is het moment, reageer nu!

Bekijk hier het toernooischema 2018