Wat is de club van 50?
De Club van 50 is een initiatief van de sponsorcommissie van v.v. VRC met als doel nog meer betrokkenheid bij onze vereniging te creëren en nieuwe omzetstromen te genereren voor onze vereniging.
Heel bewust is er voor gekozen om dit keer niet het bedrijfsleven als doelgroep te nemen. Er zijn namelijk heel veel andere mensen die VRC een warm hart toedragen en financieel hun steentje bij willen dragen.

Wie kunnen lid worden van de club van 50 ?
Deelnemer aan de club van 50 kan iedereen worden die de leeftijd van 18 jaar of ouder heeft.
Het is mogelijk om individueel of als koppel deel te nemen.

Wie zijn er al lid?

Kortingspas
Als je lid wordt van de Club van 50 ontvang je de persoonlijke Club van 50 kortingspas. Deze kortingspas is enkel en alleen voor de leden van de club van 50 en is persoonsgebonden. Met deze unieke kortingspas krijg je 10% korting bij diverse restaurants, winkels of andere bedrijven in Veenendaal.

Waar krijg je dan deze korting?

Hoe word ik lid van de club van 50 ?
Men wordt lid door het invullen van het inschrijfformulier (te downloaden van de site) en dit ondertekend te mailen of in te leveren bij een van de leden van de commissie.

Wat zijn de kosten voor de Club van 50?
De naam zegt het eigenlijk al: € 50,- per jaar.

Hoe loopt het lidmaatschap van de club van 50 ?
Het lidmaatschap loopt vanaf 1 februari  t/m 31 januari.

Hoe worden de leden van de club van 50 geïnformeerd ?
De leden worden via de e-mail en/of de website (nieuwsbrief) op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Degene die geen e-mail hebben zullen schriftelijk op de hoogte worden gehouden.

Hoe wordt het bestedingsdoel bepaald
Jaarlijks zal er een bijeenkomst worden georganiseerd. Alle deelnemers van de club van 50 worden hiervoor uitgenodigd. Ruim voor deze bijeenkomst wordt aan de deelnemers gevraagd om een bestedingsdoel te benoemen. Deze doelen zullen dan in kaart gebracht worden waarna er een rangschikking zal plaatsvinden van 1 t/m 3 van die doelen die het meest worden ingediend.”

Op de bijeenkomst, zal dan voor deze 3 doelen gestemd worden om zo te bepalen welk doel dat jaar uitgevoerd gaat worden.
Mocht er echter een jaar zijn dat men geen doel kan aangeven, dan zal het jaarbedrag blijven staan voor het volgende jaar.

Tevens zal er bij deze bijeenkomst een loterij plaats vinden onder de deelnemers. Deze loterij gaat als volgt:
Het(de) winnende lot(en) is (zijn) het eerstvolgende jaar gratis lid.

Wil je lid worden?

Dat kan natuurlijk gelijk. Vul het inschrijfformulier in en lever deze in bij:

Alex  Admiraal
Martine Ophoff
Margaret Vos
Mirjam Admiraal

Of stuur even een mailtje naar:

Clubvan50@vv-vrc.nl en we mailen het inschrijfformulier even naar je toe.

Bekijk hier het toernooischema 2017

Fotoboek