#Cupfighters Jeugdbeker Onder 11

Off 250

De competitie zit er al op voor de boys van VRC JO11-1. Vandaag stond de laatste wedstrijd op het programma in de 1e klasse tegen Valleivogels JO11-1. De enige tegenstander waar we van verloren hadden, 2-1 uit. We waren er dus op gebrand om te winnen.

De eerste helft lieten de boys van VRC de tegenstander alle hoeken van het veld zien. Thijs van Dreven drukte uiteindelijk af met de 1-0, maar dat was maar een magere afspiegeling van de spelverhouding. De keeper van Valleivogels, de lat, en het niet scherpe vizier van de aanvallers van VRC zorgden ervoor dat de stand niet veel hoger uit pakte.

De tweede helft was wat minder qua spel, en leverde geen goals meer op. VRC JO11-1 heeft als kampioen de competitie waardig afgesloten met een 1-0 overwinning, en zet nu alles in op de dubbel.

Nadat we de poule voor de Jeugdbeker Onder 11 als eerste waren geëindigd, zijn achtereen volgens in de knock-out rondes GVVV, VOP en IJFC verslagen. Woensdag a.s. 18.30 uur staat de bekerwedstrijd thuis in de 4e ronde op het programma tegen Houten. Dit #SUPERTEAM van VRC is nog even te bewonderen. Komt dat zien.

En o ja, de overwinning van vandaag is weer voor Hans van Dreven. Dat is pas een echte #fighter! Hans, we love you.

#geelblauwismijnglorie

Bert van Ravenswaaij