Algemeen, Sponsors

Erik Hulzebosch op bezoek! Als VRC sponsor bent u van harte welkom

Off 298
‘Ondernemen is topsport en topsport is ondernemen

‘Ondernemen is topsport en topsport is ondernemen’

Kom ook naar de Inspiratie bijeenkomst van
de sponsorcommsie VRC en De Veensche Businessclub op 14 september
met Erik Hulzebosch als inspirator!

Namens de sponsorcommissie van voetbalvereniging VRC nodigen wij u als gewaardeerde sponsor van VRC uit voor deze inspirerende aftrap van het nieuwe seizoen!

Het eerste event van De Veensche Businessclub wordt dan ook een coproductie met de sponsorcommissie van VRC.

Voormalig topschaatser Erik Hulzebosch (weet u nog hij werd 2e in de Elfstedentocht van 1997!) is hiervoor uitgenodigd als spreker. Het thema is ‘Ondernemen is topsport en topsport is ondernemen’. Erik Hulzebosch zal op zijn geheel eigen wijze vertellen hoe wij de ambities, van onze club maar zeker ook van elke ondernemer, kunnen realiseren!

U bent van harte welkom op deze inspirerende (maar zeker ook gezellige) bijeenkomst op donderdag 14 september 2017 vanaf 19.30 uur bij restaurant 3Zussen Veenendaal. Als sponsor van VRC kunt u helaas geen 1 introducee meenemen naar de bijeenkomst.

19.30 – 20.15 uur Inloop

20.15 – 21.30 uur Officieel programma met:

• Opening door René Pfeiffer, voorzitter De Veensche Businessclub,
  • Erik Hulzebosch die ons meeneemt in zijn verhaal: ‘Geen standaard aanpak, maar ambitie’

21.30 – 23.30 uur Napraten en borrelen op de netwerkborrel (Erik Hulzebosch zal hier ook bij aanwezig zijn).

3Zussen Veenendaal, Cunerazaal
Kerkewijk zuid 115
3911 SC Veenendaal

Donderdag 14 september 2017,
inloop vanaf 19.30 uur

Aanmelden?
U komt toch ook op 14 september? Meld u hier aan.

Met vriendelijke groet,

VRC Sponsorcommissie