Medewerkersavond 2017

Kaart onbeschikbaar

Date(s) - 17/11/2017

Beste VRC medewerker,

Jij bent één van onze ruim 200 onmisbare medewerkers en dat waarderen wij ten zeerste.

Het bestuur wil jou daarvoor van harte bedanken en nodigt jou en je partner op vrijdag 17 november 2017 uit voor de jaarlijkse medewerkers avond. We beseffen ons maar al te goed dat betrokkenheid bij de club soms ten koste gaat van het privé leven. Daarom nodigen we met heel veel plezier, ook jouw partner uit voor deze avond.

We zien je graag in het clubhuis van VRC. De avond begint om 20:30 uur.

Deze avond is bedoeld voor alle medewerkers van het huidige seizoen.

De muziek op deze avond wordt verzorgd door DJ Rogier

Het bestuur stelt het erg op prijs als zij jou en je partner, deze avond zouden mogen ontvangen. Wij hopen op je komst. Je hoeft je voor deze avond niet op te geven.

Je ontvangt deze uitnodiging ook per mail.

NB, denk je dat er iemand wordt vergeten of hoor je van iemand dat hij/zij geen uitnodiging heeft gehad, laat hem of haar dan even naar de website gaan, daar wordt deze uitnodiging ook geplaatst.

Namens het bestuur,

Gerrit Jan van de Weerthof