Algemeen, Uitgelicht, VRC 1

Fabian Mösle kwelgeest voor VRC

Off 171

Fabian Mösle was met twee treffers de gevierde man aan de kant van Redichem.

“ We hebben 70 procent balbezit gehad en meer dan voldoende kansen gehad dus dan kan je wel stellen dat het een vervelend weekend is. “ aldus een teleurgestelde trainer Kees van Rijswijk. In de 25e minuut viel de bal geheel onverwachts voor de voeten van Fabian Mösle en die bedacht zich geen moment 0-1. VRC ging te veel mee in het lange halen gauw thuis  spel van Redichem.

Na rust ging VRC beter voetbalen en dit resulteerde al snel in de gelijkmaker van Erik van de Putte op aangeven van Ruben Rentenaar. Redichem kreeg het conditioneel moeilijk maar VRC kon de trekker niet overhalen. Met vereende krachten kon de thuisclub nog eenmaal in het zestienmeter gebied komen en wist hieruit te scoren en liet hiermee VRC lelijk in de kou staan 2-1. “ Heel vervelend. Deze week herstellen en dan wachten twee pittige thuiswedstrijden tegen SKV en SC Oranje. Dan kunnen we ons revancheren.” Besluit Kees van Rijswijk.

Bron Veenendaalse krant / Teus Jakobs

Bekijk hier het toernooischema 2018