Introductie VRC TV en de VRC Mobiel app

Off 417

Het komende seizoen introduceren wij de VRC TV en de VRC Mobiel App. Daarnaast gaan wij gebruik maken van de Club Dataservice van Sportlink*. Wij hebben hiervoor een abonnement afgesloten met Sportlink.

* zie info over Sportlink onderaan dit bericht.

VRC TV

Met de VRC TV beschikken we o.a. over real time informatie  over het voetbalprogramma, de uitslagen en de stand van elk team. De VRC TV draait al in de kantine -met 2 verschillende programma- op twee TV’s.

VRC Mobiel app

Met de gratis VRC Mobiel app kunnen wij de leden en de toeschouwers van allerlei leuke en nuttige clubnieuws op de hoogte houden.  We kunnen je bijvoorbeeld Push berichten sturen. Of je kunt de standen, programma’s en uitslagen direct na de wedstrijd zien. Is de geplande wedstrijd afgelast? We kunnen je direct daarover een bericht  zenden. Toch fijn als je niet voor niets naar de club komt en nog even lekker in bed kunnen blijven. Met de VRC mobiel heb je alle wedstrijden, trainingen, en andere verenigingsactiviteiten altijd direct bij de hand op je smartphone. Makkelijker kan haast niet.

De mobiele app is nog niet beschikbaar. Waarschijnlijk kunnen we deze medio september gaan implementeren. We houden je op hiervan op de hoogte.

Natuurlijk blijven we ook gebruik maken van de VRC website, Facebook en Twitter.

Club Dataservice

Wij gaan in het nieuwe seizoen ook gebruik maken de de club Dataservice. Met Club Dataservice wordt onze VRC website eenvoudig van de meest actuele data voorzien, waardoor het wedstrijdprogramma, de standen en de uitslagen, de veld- en kleedkamerindelingen en de afgelastingen automatisch kunnen worden weergegeven op onze  VRC website. Door hiervan gebruik te maken hoeft onze wedstrijdsecretaris minder handmatig werk te gaan uitvoeren. Onze media partner Invictus online marketing (Robin Koorn) is druk bezig de gegevens uitwisseling tussen de Club Dataservice en onze website in te richten.  Op sommige pagina’s op onze site staat daarom soms nog test data weergegeven. Wij zullen je informeren als de inrichting gereed is. Tot dat moment kan het zijn dat wedstrijden via een bericht op de site geplaatst wordt en niet op de vaste pagina’s (bv ‘programma deze week’)

Over Sportlink

Sportlink is ruim 10 jaar geleden ontstaan. Vanuit sportverenigingen en sportbonden werd het signaal afgegeven dat het veel tijd en werk kostte om administratieve processen uit te voeren. De samenwerking tussen sportbonden en sportverenigingen kon op het gebied van ledenadministratie vereenvoudigd worden.  Naar aanleiding van dit signaal biedt Sportlink Services nu, ruim 10 jaar later, een totaaloplossing aan die voldoet aan de wensen binnen de sportmarkt.

Het doel: het aanbieden van oplossingen voor zowel sportbonden als sportverenigingen, waarmee alle administratie geautomatiseerd wordt. Het verlenen van service staat hierbij voorop. Sportlink is dit doel nooit voorbij gestreefd. Ieder product, iedere ontwikkeling is er door en voor de sport.

Momenteel zijn 10 sportbonden en ruim 7.000 sportverenigingen aangesloten bij Sportlink. Met andere woorden,  het overgrote deel van het aantal sportverenigingen in Nederland maakt gebruik van de diensten en oplossingen die Sportlink te bieden heeft. Sportlink is hiermee marktleider op het gebied van het automatiseren van ledenadministratie voor sportbonden en sportverenigingen en staat bekend als robuust en veilig.

Visie

Sportlink is in de afgelopen jaren uitgebreid  naar meer dan alleen ledenadministratie en zal zich blijven ontwikkelen ter ondersteuning van de sportbeleving. Een toekomst waarin naast ledenadministratie, boekhoudingcontributie en websites nog veel meer verenigingstaken worden vereenvoudigd.

Sportlink is er voor sportbonden en sportverenigingen, maar ook voor individuele leden, scheidsrechters, webdesigners en in de nabije toekomst zelfs voor alle sportliefhebbers.

Om de administratie bij bonden en verenigingen te vereenvoudigen, gaat Sportlink mee met de tijd. Het gebruik van social media, tablets, online service een Sportlink app en nog veel meer mogelijkheden. Allerlei ontwikkelingen waar Sportlink zich momenteel mee bezig houdt. Meer tijd voor sport!

Bekijk hier het toernooischema 2018