Algemeen, Uitgelicht, VRC 1

Jan Gaasbeek hoofdtrainer VRC

Off 869
Jan Gaasbeek keert volgend seizoen na 16 jaar terug bij VRC.

Jan geeft aan bijzonder blij te zijn om terug te komen bij zijn oude liefde. “Ik heb dit al lang op mijn verlanglijstje staan en onverwacht komt deze mooie droom dan toch nog uit. Daarnaast heeft VRC een gezonde ambitie om hogerop te komen en ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen”.

Gaasbeek heeft een rijk  verleden als trainer en heeft bij meerdere clubs op verschillende niveaus getraind. Zijn laatste klus als trainer was bij het Edese Blauw Geel in het seizoen 2016-2017.

Zijn VRC verleden is lang en bijzonder aangezien hij van 1980 tot 2001 aan deze club verbonden is geweest. Van 1980 tot 1993 als speler en vanaf 1993 tot 2001 als trainer-coach.

Zeer content
Volgens de technische commissie van VRC (bij monde van Jacob van den Essenburg en Wim van Dijk) is VRC zeer content “deze mooie vis” aan de haak te hebben geslagen.

Zonder een advertentie te plaatsen hebben we bijna 30 reacties gehad van trainers die graag aan de slag wilden bij onze club. Uiteindelijk hebben we met 3 trainers verder gesproken en zijn we unaniem tot het besluit gekomen om Jan Gaasbeek te contracteren.

We hebben er alle vertrouwen in dat Jan ons kan helpen met onze ambities om de club naar een hoger level te brengen. Hetgeen eveneens van toepassing is op alle jeugdselectie elftallen van onze vereniging. Daarbij is het natuurlijk een prima zaak dat hij zo’n positief en lang verleden heeft bij VRC.  “Hij hoeft zich qua “Geel Blauwe” cultuur in ieder geval niet aan te passen, want ondanks dat Jan alweer 16 jaar weg is bij ons is deze onveranderd familiair”  zo laat Jacob van den Essenburg weten.

Bekijk hier het toernooischema 2018