KWARTFINALE

Off 195

Gisteravond 19 april speelde VRC JO11-1 in de 5e ronde van de Zwaluwen jeugdbeker Onder 11 tegen Houten. De mannen van Ton en Luuk van de Lustgraaf willen na het kampioenschap in de 1e klasse gaan voor de dubbel.

Vooraf was gewaarschuwd voor de fysiek sterke tegenstander die in de vorige rondes o.a. afgerekend had met Valleivogels en Cobu Boys. Er was een hoop publiek op de wedstrijd af gekomen, en dat zorgde voor extra motivatie op sportpark Spitsbergen. De beste wedstrijd van het seizoen werd op de mat gelegd. En dat zorgde voor een goedkeurende blik van de sponsor (SanoRice), die ook op deze kraker afgekomen was. Bij het laatste fluitsignaal stond het 6-1 voor VRC; een gala voorstelling.

Het #SUPERTEAM van VRC speelt nu aankomende woensdagavond de kwartfinale van de beker thuis tegen CSW JO11-1.

Op de foto van links naar rechts, achter: Luuk van de Lustgraaf, Mart Verschoor, Jesse van Ginkel, Thijs van Dreven, Ruben de Vries, Jelle van Beek, Ton van de Lustgraaf. Voor: Arif Halici, Mark van Ravenswaaij, Marnik van de Haar, Dylan Septer.

#geelblauwismijnglorie

Bert van Ravenswaaij