Algemeen, Jeugd, Uitgelicht

Legends FC Utrecht in actie tegen Vlogsterren

Off 86

Creators FC met o.a. Fifalosophy en VV Bas VV op 16 oktober present op Sportcomplex Zoudenbalch

FC Utrecht legende Leo van Veen test maandag 16 oktober op Sportcomplex Zoudenbalch de verdedigende kwaliteiten van vlogger VV Bas VV. Op die dag neemt het team van Oud FC Utrecht het om 19:00 uur op tegen Creators FC, een voetbalteam van bijzonder populaire vloggers.

Fifalosophy, FC Roelie en de mannen van Ponkers zijn voor het vlog-ensemble opgetrommeld om hun beste beentje voor te zetten. Zij spelen tegen een FC Utrecht sterrencast die, naast Van Veen, onder andere bestaat uit Stefan Postma, Marcel Liesdek en Bas van den Brink.

Kaarten voor het aansprekende sterrenduel zijn online verkrijgbaar voor €3,50. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij de wedstrijdkassa’s op wedstrijddag. De kaarten kosten aan de kassa €5.

Onder alle toeschouwers worden meerdere meet-and-greets verloot met één van hun favoriete YouTubers! Ook de levende legendes van de FC staan open voor een babbel en een fotomoment.

Bekijk hier het toernooischema 2018