NBA Beveiligingstechniek sponsort JO11-4

Off 76

NBA Beveiligingstechniek heeft de jongens van JO11-4 voorzien van nieuwe tenues. De jongens liepen al een tijdje met de nieuwe tenues rond maar door diverse omstandigheden konden we dit pas zaterdag 7 april j.l. feestelijk vieren in het bijzijn van de sponsor. Zoals we zien op de foto’s zijn de jongens erg blij mee met deze nieuwe tenues. Ook nog even een speciaal bedankje aan onze huisfotograaf Claire.

Barend van Kesteren van de sponsorcommissie had nog een mooi bedankje voor de sponsor. Want alleen met sponsors zoals NBA kunnen onze teams er netjes uitzien. De jongens stelden de aanwezigen bij de wedstrijd ook niet teleur. De wedstrijd tegen SVF werd dan ook met liefst 7-2 gewonnen. Afgelopen zaterdag weer gewonnen en nog maar 3 punten achterstand op de koploper. Succes jongens de komende wedstrijden!

NBA Beveiligingstechiek.
Bij NBA bent u op de juiste plaats voor inbraakmeldsystemen, camerasystemen, toegangscontrole en telecommunicatie. Deskundig advies en vakkundige aanleg van alle systeem staan garant voor een goede werking. Dus bent u op zoek en wilt u advies neem dan contact op met NBA Beveiligingstechniek. Zie ook hun website www.nba-techniek.nl.

Namens de sponsorcommissie willen we Cees Jan van Beek nogmaals hartelijk danken voor de sponsoring.

Bekijk hier het toernooischema 2018