Algemeen, J.O.C., Jeugd, Uitgelicht

Pupil & Team van de week 30 sept: Teun en JO 11-4

Off 64

Het is inmiddels al enkele dagen geleden, maar graag wil ik met jullie nog even terugkijken op afgelopen zaterdag: Teun als pupil, JO 11-4 als team en VRC1 als winnaar van de week!

Keurig op tijd en met pret in de oogjes zat Teun al te wachten in de kantine. In de bestuurskamer vertelde hij dat hij die dag voor zijn team gescoord had, dus dat zette zijn scoreteller op 8! Dat gaf ons al veel vertrouwen voor het doelpunt van 14.00.

Nadat Wim hem ophaalde en de gezamenlijke foto was geschoten, begon het avontuur voor Teun: op weg naar de tactische bespreking, het warmlopen met de heren en uiteindelijk de wedstrijd. Ondanks de regen, heb ik Teun niet horen klagen en alleen maar zien glimlachen. Tijdens het warmlopen, wat hij overigens heel ijverig deed, het overschieten en gelukkig ook tijdens het poseren voor de foto’s. Hoewel soms wat verlegen. Om 14.00 startte de muziek voor de aftrap en mooi dribbelend tussen de spelers van Advendo door, manoeuvreerde hij met een grote boog om de keeper heen en schoot de bal, achter de keeper, keihard tegen het net. Zo die zit! Mooi doelpunt Teun!

De Jongens van de JO 11-4, startte hun team-van-de-week-dag met een grote puntzak friet en limonade. Dat hadden ze wel verdiend want ze hadden net een uurtje daarvoor een indrukwekkende overwinning van 6-4 behaald op HDS in Leersum. Nogmaals gefeliciteerd heren! Knap gedaan. Daarmee is het beeld dat ik woensdag al van het team schetste, eer aangedaan.
Ook deze jongens lieten zich niet kisten door de onophoudelijke regenval en renden, schoten en kopten er lustig op los. Nadat ze gedurende de eerste helft even konden uitrusten ( en opdrogen) op de tribune, mochten ze tijdens de rust, gedurende 9 minuten ( 10 minuten werd niet gehaald omdat de wedstrijd weer begon) vanaf de penaltystip zoveel mogelijk proberen de lat te raken. Resultaat? 5 maal raak, dus krijgen ze van mij 15 punten! En daarmee staan ze, hoe kan het ook anders, op de eerste plaats!

VRC1 maakte zowel in de tweede als in de eerste helft maar liefst drie doelpunten. Zes dus in totaal net als de JO 11-4. Dat kan geen toeval zijn. Omdat Advendo maar twee keer wist te scoren, hebben ze ruimschoots gewonnen. Gefeliciteerd heren! En zo konden we allemaal, onder de muzikale begeleiding van onze huis-dj, de dag naar volle tevredenheid afsluiten. Voor wie het leuk vind: hierbij wat, waterige, kiekjes van de dag.

Over twee weken hebben we weer een nieuwe pupil, een nieuw team en hopelijk een nieuwe overwinning.

Tot dan!

Bekijk hier het toernooischema 2018