Algemeen, J.O.C., Uitgelicht

Pupil van de week 22 april: Thijmen van de Pol

Off 70

In zijn vijfde levensjaar maakt hij zijn debuut bij de mini’s van VRC. Nu is hij een nagenoeg volleerd spits van de JO 9-2. Hij heeft zo vaak gescoord dat hij de tel is kwijtgeraakt en hij kan 34 keer de bal hooghouden! Mag ik aan u voorstellen….onze pupil van de week aanstaande zaterdag: Thijmen van de Pol!!

Thijmen is 9 jaar, heeft een jongere zus quincy (6 jaar) en een oudere broer Lars van 14. Hij zit in groep 5 van basisschool Tamim en zijn favoriete vakken zijn: voetballen! ( buitenspelen dus) en rekenen. Zijn lievelingseten is appelkruimeltaart en zijn hobby’s zijn gamen en youtube-filmpjes kijken.

Maar zijn grootste hobby is voetbal! Met als favoriete club Real Madrid en de beste voetballers van de wereld zijn: Christiano Ronaldo, Gareth Bale, neef Dylan Septer (VRC JO11-1) en papa Mathijs

Zoals gezegd is hij aanstaande zaterdag onze pupil van de week. En dan mag ie doen wat ie het leukste vindt aan voetbal: scoren! En wel om twee uur in het doel van OWIOS. En daarmee opent hij de op een na laatste thuiswedstrijd van VRC1 van dit seizoen.

Laten we hopen dat zijn goede voorbeeld doet volgen en dat na zijn doelpunt er nog veel mogen volgen bij VRC aanstaande zaterdag. We wensen Thijmen in elk geval heel veel plezier….en ik zou zeggen: komt allen kijken!

tot zaterdag!

Bekijk hier het toernooischema 2017