Algemeen, J.O.C., Uitgelicht

Pupil van de week 30 september: Teun Van der Linden

Off 67
Ik stel graag aan u voor, onze eerste pupil van de week van dit seizoen: Teun van der Linden!!

Twee jaar geleden begon hij zijn voetbalcarrière bij VRC samen met zijn vriend Mart. Na een gedegen training van onder andere zijn vader in het vorige seizoen, maakt hij nu deel uit van de JO 9-3 waar hij van de trainers Mats en Wilmar leert hoe hij de beste aanvaller van VRC kan worden. En dat doen ze goed want, in de twee wedstrijden die de JO9-3 dit seizoen gespeeld heeft, heeft Teun al 7 doelpunten gemaakt! Grote klasse jochie!

Teuns grote voorbeelden zijn Jørgensen, Boëtius en Messi en zijn hart heeft hij verpand aan de clubs FC Barcelona en zoals je ziet: Feyenoord!

Als trouwe fan gaat Teun samen met papa Marc, naar elke thuiswedstrijd van Feyenoord om zijn helden aan te moedigen. Natuurlijk gaan zijn moeder, zus Floor en zusje Saar niet mee, want voetbal is voor mannen., aldus Teun.

Naast het voetbal heeft de achtjarige Teun geen hobby’s. Alles draait om voetbal. Wel gaat hij natuurlijk ook nog naar school door de week. Op school Tamim zit hij in groep 5. Verder is zijn lievelingseten patat met mayo en een frikadel.
Na het interview, dat tijdens de training plaatsvindt, vraag ik Teun of hij nog op de foto wil…Zijn antwoord was: oke, maar dan wel snel een beetje, want ik wil niks missen van het partijtje ..! Zoals gezegd alles draait om voetbal…;-)
Aanstaande zaterdag zal Teun als eerste van dit seizoen het openingsschot maken in de partij VRC1 tegen Advendo. Zet ‘m op Teun en heel veel plezier!!😀👍

Bekijk hier het toernooischema 2018