Algemeen, J.O.C., Uitgelicht, VRC 1

Pupil van de week : Senn van de Weerd

Off 42

2 jaar geleden wilde de inmiddels 7 jarige Senn graag op voetbal, en aangezien papa Bert bij VRC voetbalde, was de keus snel gemaakt! Ondanks dat hij in Veenendaal- West woonde. Nadat hij gestart is bij de mini’s, voetbalt hij nu als middenvelder bij de JO8-2. Op 16 september heeft hij zijn eerste doelpunt voor dit team gescoord: Na een prachtige counter schoot hij de bal snoeihard links in het midden van het doel. Onhoudbaar voor de keeper van GVVV. Ik was er niet bij , maar zo glunderend als hij het vertelt, voelt het wel zo. Dat belooft wat voor zaterdag !

Naast speler van zijn eigen team, is Senn ook reservespeler van de JO 8-1. En aangezien voetballen, zo vertelt hij het liefst is wat hij doet en zijn enige echte hobby is, is ie daar heel erg blij mee!

Maar hij gaat niet alleen voor meerdere teams, hij gaat ook voor meerdere clubs: Zowel Ajax, FC Barcelona, Real Madrid EN Paris Saint Germain kunnen namelijk op de support van deze grote voetbalfan rekenen! Bij Ajax is hij zelfs wel eens bij een wedstrijd geweest in de Arena. Dat smaakte naar meer.

Later als hij groot is, wil hij zelf ook graag profvoetballer te worden. En zijn grote voorbeeld is Cristiano Ronaldo. Nou met drie keer in de week trainen, lijkt me dat heel goed haalbaar Senn.

Zoals gezegd woonde Senn in Veenendaal-west, maar volgend jaar komt hij , samen met zijn vader en moeder en grote zus Britt, wat dichter bij VRC wonen in Veenendaal-Oost. Dan kan hij ook voortaan lopend naar zijn school Balans. Daar zit deze kanjer namelijk in de groep 4 Topklas. Dus als profvoetballer niet doorgaat kan ie altijd nog voetbalanalyticus worden!

Aanstaande zaterdag staat deze pupil van de week, als een echte profvoetballer in onze eigen arena, op het hoofdveld, voor de belangrijke taak om het openingsdoelpunt te maken. Hij heeft er veel zin en ik heb er alle vertrouwen in dat een prachtig doelpunt wordt.

Veel plezier Senn en zet m op!

Bekijk hier het toernooischema 2018