SanoRice / Autobedrijf De Groot 35+ toernooi (17 juni)

Off 298

Bij VRC zijn een aantal enthousiastelingen twee jaar geleden gestart met 35+ voetbal. De animo hiervoor is enorm toegenomen binnen de vereniging en ook in de regio. Gelouterde mannen van 35+ die het allemaal leuk vinden om de ‘kicksen’ onder te binden om actief en vooral in een sportieve sfeer tegen een balletje te trappen met andere teams. Daarom wordt het hoog tijd voor een 35+ toernooi bij VRC op sportpark Spitsbergen.

Zaterdag 17 juni zal dat gaan plaatsvinden en aan veel is gedacht om de 35+ voetballers het naar de zin te maken: aansprekende tegenstanders, sportieve sfeer, kort programma, oog voor de 3e helft met een BBQ, EHBO en twee fantastische sponsoren: SanoRice en Autobedrijf De Groot.

Het toernooi heeft een topbezetting met de volgende teams: Advendo’57, Candia’66, De Merino’s, DOVO, DOVO Allstars, GVVV, VRC 1 en VRC 2.

Het toernooi start om 12.45 en duurt tot 16.10. Er wordt gespeeld in twee poules van vier met daarna kruisfinales. Om 17.00 uur is de prijsuitreiking en dan kan de welverdiende 3e helft beginnen met een BBQ.

Wij kijken uit naar dit toernooi en wij wensen alle deelnemende teams een zeer plezierig en sportief toernooi toe. Kom gerust kijken.

De toernooiorganisatie

Maarten Anbeek en Jan Kees Bos