Scheidsrechters

Off 375

Het is VRC niet gelukt om een opvolger voor Corné Draaijer (scheidsrechters coördinator) te vinden.  Zie onderstaand bericht wat op 19 maart op de site heeft gestaan. Dat zou inhouden dat er GEEN scheidsrechters meer zouden worden ingepland en dat ieder team het zelf moest gaan oplossen.

Gelukkig hebben een paar ras VRC’ers (Theo van de Bovenkamp, Michael Vink en Henri van de Weijden) de koppen bij elkaar gestoken en besloten deze functie voorlopig met zijn drieën in te gaan vullen.

Hier zijn we als organisatie erg blij mee.

Theo, Micheal en Henri dank dat jullie dit, naast al de andere taken die jullie al doen, oppakken!

Wil je hen misschien helpen? Dat zouden zij erg op prijs stellen. Neem dan even met één van de drie contact.

BERICHT 19 maart

Voor het komende seizoen zijn wij op zoek naar een scheidsrechter coördinator.

De coördinator maakt iedere week de scheidsrechters planning voor de wedstrijden van zaterdag en in enkele gevallen ook doordeweeks.

Deze taak wordt nu vervuld door Corné Draaijer maar die gaat zich toeleggen op zijn trainers carrière.

Wat houd dit dan in wat tijdsbesteding betreft ?

• Je bent lid van de commissie wedstrijdzaken, deze vergaderd 3 a 4 maal per jaar
  • Begeleid  indien nodig jeugdige scheidsrechters
  • Is aanspreekpunt voor de vereniging wat betreft scheidsrechterszaken
  • Maakt iedere week de planning voor de inzet van de scheidsrechters
  • Per week kost dit zo`n 1,5- 3 uur van je tijd

Wat levert het op ?

• Heel veel plezier
  • Je levert een wezenlijke bijdrage aan het voetbal plezier van onze hele vereniging, want zonder scheids GEEN voetbal.

Wie o wie wil deze mooie uitdagende taak op zich nemen ?

Uiteraard wordt je ingewerkt door Corné.

Heb je interesse en/of vragen stel ze gerust aan Corné Draaijer of Bert Schuilenburg.( contact gegevens staan op onze website)

We hopen dat deze functie voor volgend seizoen weer ingevuld gaat worden door iemand, want vele vrijwilligers maken licht werk.

Met vriendelijke groet,

Bert Schuilenburg