SponsorKliks is er voor iedereen die VRC een warm hart toedraagt, mogelijk om VRC GRATIS te sponsoren. Met SponsorKliks kun je een financiële bijdrage aan VRC leveren, zonder dat het je een cent extra kost!

Doe voortaan je online aankopen via VRC/SponsorKliks. Je vindt VRC/SponsorKliks via de banner rechts op de homepage of via de app van SponsorKliks op je telefoon of tablet.

Hoe werkt het?

Door op de banner te klikken of de app te gebruiken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Thuisbezorgt.nl, Mediamarkt en Zalando.

Alle grote webwinkels staan er bij.

Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert VRC een commissie op, terwijl jij dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en VRC ontvangt geld in de clubkas.

Hoe meld ik me aan?

Door op de banner te klikken of de app te gebruiken wordt bij de eerste keer gevraagd je sponsordoel op te geven en op te slaan. Kies daarbij voor VRC.

Let op er staat nog een vereniging bij met de naam VRC (kerstshow 2015; dat is een rolschaatsclub). Kies dus de juiste!

Wat levert het VRC op?

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die jij via SponsorKliks.nl of via de app doet.
75% van deze commissie ontvangen wij van SponsorKliks. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, jij betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com via SponsorKliks ons een commissie uit en profiteert VRC hier direct van!

SponsorKliks heeft een enorme potentie om extra inkomsten te generen. Zie daarvoor onderstaand overzicht. VVM uit Monnickendam ontving al € 12.595,19 euro. Bij VVM Monnickendam komt de grootste commissie bij Expedia en Booking.com vandaan. Een boeking bij Expedia van € 12.000 leverde bijvoorbeeld € 990 op.

In de app kun je direct bij het openen de opbrengst van VRC zien.  Ook kun je via de banner de opbrengst zien: https://www.sponsorkliks.com/products/commissions.php?club=7738

Lees ook de recensies van diverse verenigingen die al gebruik maken van sponsorkliks:  https://www.sponsorkliks.com/products/testimonials.php

Is dit alleen voor VRC leden of ouders van onze jeugdleden?

Nee, zeker niet. Iedereen (lid of geen lid) kan via SponsorKliks aankopen doen en VRC GRATIS sponsoren als zij maar kiezen voor VRC als sponsordoel.

Vertel dit daarom door aan familie, vrienden, kennissen, buren etc, die VRC een warm hart toedragen en vraag hen gebruik te maken van SponsorKliks met VRC als Sponsordoel.

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die zij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen zij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Groet

Sponsorcommissie