Start G-Voetbal VRC

Off 211

Op donderdag 31 augustus is er een nieuwe tak binnen VRC gestart, namelijk het G-voetbal.

G-voetbal is voor voetballiefhebbers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking die aanpassingen (bijv. extra begeleiding/passend voetbalaanbod) nodig hebben, zodat ook zij volop plezier kunnen beleven aan de mooie voetbalsport en op eigen niveau kunnen deelnemen!

Tijdens de eerste trainingsavond stonden drie gemotiveerde trainers, met hart voor de doelgroep, klaar om de spelers op te vangen. Voor de meeste spelers was deze stap bij een nieuwe club heel spannend, maar na de eerste avond ging iedereen enthousiast huiswaarts!

En niet alleen spelers en trainers zijn enthousiast; ook binnen VRC is het draagvlak voor het G-voetbal groot.

Vol trots kunnen we vertellen dat er al snel sponsoren waren voor wedstrijdkleding, trainingspakken en tassen voor de spelers!

Een mooie start voor het G-voetbal binnen VRC!

Mocht u/jij iemand kennen of zelf graag mee willen doen……van harte welkom!

Neem in dat geval even contact op met Bram Bargeman 06-18447155, (coördinator G-voetbal VRC).

Ook voor vragen/opmerkingen kunt u bij hem terecht

Bekijk hier het toernooischema 2017