Algemeen, J.O.C., Jeugd, Uitgelicht

Team en pupil van de week: Jet en de Jo -2!

Off 86

Wat in het vat zit verzuurt niet en wie wat bewaart die heeft wat!

En dat klopt. Na lang wachten ( de hele winterstop) was het dan eindelijk zover dit weekend: Jet was de pupil en de JO11-2 het team van de week.

Ondanks dat de weergoden ons niet goed gezind waren, was de pret er niet minder om! Jet gaf alles tijdens het warm lopen waarna zij met de wisselspelers nog fanatiek overspeelde en van Roy “de Schaar” leerde.

De Jo11-2 kopte er na het warmlopen lustig op los, waardoor ze bezaaid met zwarte korrels en grasprieten en met natte pakjes, een beetje bibberend om twee uur het veld op kwamen lopen. Maar ze hebben wel gelachen!

Nadat Jet een prachtig doelpunt had gescoord, nam VRC1 het voorbeeld goed over en scoorde tijdens de wedstrijd maar liefst 4 keer! De jongens en Liz van JO 11-2 gingen na de start van de wedstrijd snel hun trainingspakjes aandoen en nadat ze, onder het genot van een chippie en glaasje limonade een beetje opgewarmd waren, hebben we gezellig op de tribune alle drie de doelpunten van de eerste helft gemaakt zien worden. Dat was genieten. En als dan speler scoort met wie je net het veld op bent gelopen, maakt dat het vreugde natuurlijk extra groot!

Tijdens de rust werd driftig gepoogd het record van 19 keer de lat raken, te verbreken, maar helaas kwam de bal regelmatig achter het hek terecht en dat koste kostbare tijd. Hierdoor bleef de teller helaas steken op 17 keer. Niet de eerste plaats , maar wel een hele mooie tweede!

Gelukkig waren er veel ouders getuige van deze score, want het team deed zijn uiterste best mij te overtuigen dat het toch wellicht wel 20 keer raak was. Het was het proberen waard J

We hopen dat jullie het leuk hebben gehad en we bedanken jullie voor jullie gezelligheid!

Hieronder nog wat waterige kiekjes van de dag…

Tot de volgende keer!

Claire