Algemeen, J.O.C., Uitgelicht

Team van de week : JO 11-4

Off 87

Natuurlijk is de competitie net gestart, en zijn er nog niet veel wedstrijden gespeeld, maar we kunnen nu zal zien dat het een prachtig seizoen gaat worden voor dit team! De eerste wedstrijd moesten ze even aan elkaar wennen, ze spelen namelijk voor het eerst samen als 1 team, maar afgelopen zaterdag lieten ze zien wat ze waard zijn: met prachtig samenspel, snoei harde schoten op doel , prachtige doelpunten en meesterlijke reddingen, hebben ze de wedstrijd afgerond met een glorieuze overwinning van 8-4! En dat zonder coach, want die stond te fluiten.

Dat belooft een mooi seizoen! En dan mogen ze ook nog het seizoen starten als team van de week, hoe mooi is dat?

Dat betekent dat ze niet alleen het eerste mogen aanmoedigen, met het eerste mogen warmlopen, gezellig samen patatjes gaan eten voor de wedstrijd, maar ook de aftrap mogen nemen voor de Latje-trapcompetitie 2017-2018.

We hebben de spelregels van deze competitie veranderd: Binnen 10 minuten zo veel mogelijk, om de beurt, de lat proberen te raken vanaf de penaltystip. En het team dat de lat het vaakste raakt, wint de beker!

Dus Senn, Sam, Valesco, Julian, Jasper, Splinter, Luuk, Nizzar en Stefan en Dick en Peter natuurlijk:  Zet ‘m op en heel veel plezier !

Bekijk hier het toernooischema 2018