Algemeen, Club van 50, Uitgelicht

Toast op start ‘Veensche Businessclub’

Off 656
Toast op start 'Veensche Businessclub'

VEENENDAAL – Woensdag 14 juni, in alle vroegte, werd onder het toeziend oog van notaris Jan-Willem Hermans, van Olenz notarissen, de statuten van ‘De Veensche Businessclub’ door het bestuur van de businessclub ondertekend.

De oprichting was daarmee een feit. Om dit heuglijke feit te vieren werd er een toast uitgebracht met een glas mooie champagne.

Trots

”Wij zijn echt trots op het feit dat ‘De Veensche Businessclub’ nu officieel van start is gegaan.

De getekende statuten zijn een belangrijk wapenfeit om aan de slag te kunnen gaan. Maar nog belangrijker is dat wij een businessclub hebben met een proactief bestuur en enthousiaste leden”, zegt de kersverse voorzitter René Pfeiffer.

Vanaf het voorjaar 2017 (startavond) is al snel een respectabel aantal bedrijven uit Veenendaal lid geworden van ‘De Veensche Businessclub’.

Goed podium

Het doel is om de Veense bedrijven zich in een familiaire omgeving thuis te laten voelen en de ondernemer een goed podium te geven. ”Dat is waar wij ons uiterste best voor gaan doen”, aldus Pfeiffer.

”Onder andere door branchebescherming, maximaal 3 van elk segment, onderscheiden wij ons van andere businessclubs.

Ons bestuur is professioneel en heel gedreven we gaan er dan ook een mooie club van te maken”.

Programma

“Wij zijn inmiddels druk bezig met de realisatie van onze communicatieplannen. Daarnaast werken wij op dit moment hard aan het samenstellen van een mooi en aansprekend programma voor onze leden voor het seizoen 2017 – 2018”.

Bestuur

Het bestuur van ‘De Veensche Businessclub’ bestaat uit: René Pfeiffer – voorzitter, Wim van Dijk – vicevoorzitter, Gert Jan van Elst – penningmeester, Alex Admiraal – secretaris, Robert de Bruijn – bestuurslid evenementen en Vincent Hovestad – bestuurslid commerciële zaken.

De Veensche Businessclub is gelieerd aan de voetbalclub VRC uit Veenendaal.

Deze maakt op meerdere vlakken een bijzondere groei door en daar wil de businessclub graag een ondersteunende en duurzame factor in zijn.

bron: http://www.rijnpost.nl/nieuws/algemeen/184584/toast-op-start-veensche-businessclub-

Bekijk hier het toernooischema 2018