Uitnodiging Sportservice Veenendaal

Off 223

Hoe sport ons verbindt, over samenwerking in de sport

Inspirerende sessie voor sporters, coaches, trainers, bestuurders, bedrijfsleven en sportliefhebbers

Op woensdag 28 juni is er een inspirerende bijeenkomst met PSV-directeur Toon Gerbrands en social media-expert Peter Sprenger. Zij laten zien hoe je sport en bedrijfsleven met elkaar verbindt.

Bovendien onthult Sportservice Veenendaal hoe zij sporters, verenigingen en bedrijfsleven met elkaar wil verbinden.

Sprekers: Toon Gerbrands en Peter Sprenger

PSV-directeur en oud topvolleybalcoach Toon Gerbrands vertelt over het belang van samenwerking, teammanagement en leiderschap. Zijn jarenlange ervaring in het veld inspireert sporters, verenigingen en bedrijfsleven.

Social media-expert Peter Sprenger vertelt over de kansen en mogelijkheden van social media in de sport. Met zijn strategische blik op sociale media is hij in staat verbinding te maken tussen sporters, sportverenigingen en bedrijfsleven. Door samenwerking bereik je meer!

Kijk op de website voor meer informatie over de sprekers.

Wanneer  Woensdag 28 juni 2017
 Ontvangst  19.00 uur
 Einde  ± 22.00 uur
 Waar  Basiliek Veenendaal (route en parkeren)

Voor wie

Deze uitnodiging is voor alle sporters, trainers, coaches, bestuursleden en het bedrijfsleven van Veenendaal. Ook iedereen die sport een warm hart toedraagt is van harte welkom.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden. De toegang is gratis, maar wij horen graag of je komt.

Tot ziens op woensdag 28 juni.

Bekijk hier het toernooischema 2018