Algemeen, Uitgelicht, VRC 1

Vertrekkende en komende spelers

Off 740

Van de huidige A selectie stoppen, aan het eind seizoen om uiteenlopende redenen drie spelers: Harmen Diepgrond, Patrick van Brummelen en Stefan Tanis. Drie spelers vertrekken naar een andere vereniging: Luuk van de Lustgraaf (naar vv Veenendaal), Robin Segers (naar GVVV) en Sven van Asselt (naar vv Veenendaal).

Op dit moment verwelkomen wij drie nieuwe spelers: Erik van de Putte(FC Lienden), Jesse Sprokkelenburg (DOVO) en Rick de Koning (VVZ’49). Rick heeft gespeeld bij DOVO, Renswoude en het laatst bij VVZ’49.  Zie bericht van de Veenendaals krant.

Alle andere spelers hebben aangegeven ook volgend seizoen bij VRC te zullen spelen.

Zie volledig overzicht onderaan dit bericht

Technische Commissie

Zoontje reden van comeback De Koning
Aanvaller Rick de Koning zal met ingang van volgend seizoen weer actief zijn op een voetbalveld. De ex-speler van VVZ’49, Renswoude en DOVO was dit seizoen niet meer actief in clubverband, maar speelt volgend seizoen bij het Veenendaalse VRC. ,,Mijn zoontje is de reden.”

Bron Veenendaals krant / Jeroen van de Veer

,,Het begon toch weer te kriebelen”, aldus De Koning. ,,M’n zoontje was de reden om te stoppen en nu ook weer de reden om te beginnen. We voetballen samen heel wat af en nu vind ik het toch wel leuk als hij zijn vader ook nog eens echt ziet voetballen.”

Hierop besloot VRC actie te ondernemen en dit wierp zijn vruchten af. ,,Het is een club waar ik vaak tegen gespeeld heb. Ik ken door al die wedstrijden ook wel een aantal mensen bij de vereniging.”

Daarnaast wordt het een weerzien met enkele bekenden: ,,Ook jongens die nu in het eerste spelen ken ik al en met sommigen heb ik in het verleden bij een andere club al samen gespeeld. En dan zitten mijn talentvolle neefjes Jesse en Levi ook nog eens bij VRC, dus dat maakt het allemaal erg leuk om bij deze club te gaan voetballen.”

Huidige selectie spelers ook volgend jaar bij VRC
# Naam
1 Bas Muller