Visie van Voetbalschool VRC;

Voetbalschool VRC wil voetballers – jongens en meisjes- de kans geven zich te ontwikkelen op het gebied van individuele voetbalhandelingen. Door deze voetbalhandelingen veelvuldig uit te voeren onder de juiste weerstand en in diverse situaties, zal ieder kind zich optimaal en individueel kunnen ontwikkelen.

 

Door de vele balcontacten zal het vertrouwen van spelers enorm toenemen en door het gehele leerproces, dat elk kind meemaakt op het eigen niveau, zal het plezier in voetbal nog meer groeien. Voetbalschool VRC traint in kleine groepjes- maximaal 10 kinderen per groep- zodat er speciale aandacht is voor ieder voetballer.

 

Kernwaarde van voetbalschool VRC:

 

Persoonlijk: Iedere speler van de voetbalschool VRC word binnen een persoonlijk traject begeleid en getraind. Doordat er getraind wordt in kleine groepjes is er voor iedere speler speciale aandacht.

 

Prestatie: Iedere speler zal trainen op zijn eigen niveau en de daarbij horende weerstand. Naarmate een speler zich ontwikkelt wordt de weerstand hierop aangepast. Op deze manier zal elke speler zich optimaal ontwikkelen.

 

Plezier: Door de persoonlijke ontwikkeling die de speler doormaakt zal het vertrouwen enorm toenemen. Hierdoor zal het plezier in voetbal nog meer groeien. Spelers kunnen zich aanmelden voor een traject dat bestaat uit 2 blokken van tien trainingen. De trainingen zijn gericht op individuele ontwikkeling van spelers op elk niveau.

 

Binnen deze trainingen wordt de focus gelegd op het verbeteren van:

-Pass- en traptechniek

-Aan- en meeneemtechniek

-De 1 tegen 1 situatie (meerdere situaties)

-Kap- en draaitechniek

-Wendbaarheid en souplesse (loopscholing)

 

De trainers van voetbalschool VRC.

De trainingen zijn in handen van Niels ten Have en Robin Segers. Zij worden hierbij ondersteund door diverse selectiespelers en -trainers.

 

De organisatie om de voetbalschool heen ligt bij Kees van Rijswijk.

 

Wanneer zijn de trainingen.

De trainingen bestaat uit 20 trainingen (bestaande uit 2 blokken, 1 voor de winterstop en 1 erna) en vinden plaats op de vrijdagmiddag van 17.00 – 18.00 uur.

 

Kosten en inschrijving seizoen 2016 – 20167

De kosten voor 20 trainingen bedragen 70 Euro. Dit is inclusief: het unieke voetbalschooltenue (die de speler na de 20 trainingen mag houden), drinken, het gebruik van de materialen en een herinnering.

 

Inschrijven kan door email te zenden naar voetbalschool@vv-vrc.nl met daarin aangegeven de naam van de deelnemer, incl. kleding- en schoenmaat. Daarnaast dient het hierboven genoemde bedrag overgemaakt te worden naar NL80INGB0680170049 tnv vv VRC en ovv Voetbalschool.

 

Ook vragen over de voetbalschool kunt u richten aan voetbalschool@vv-vrc.nl.

Hoofdsponsor

Toernooien

Bekijk hier het toernooischema 2017

Evenementen

Fotoboek

    Contact

    Sportpark Spitsbergen VRC
    Spitsbergenweg
    3902 HL VEENENDAAL
    Telefoon kantine: 0318 – 511041