Voetbalwedstrijd afgelast. Wat nu?

Off 241

Helaas, het is slecht weer en de kans is aanwezig dat er wedstrijden afgelast worden. Maar hoe zien alle spelers en toeschouwers afgelastingen in de “VRC” Voetbal.nl app?

Hoe zien leden en fans afgelaste wedstrijden in de “VRC” Voetbal.nl app

• Afgelaste wedstrijden verschijnen in de de homefeed (knop HOME in de app) in de “VRC” Voetbal.nl app. Ook dit geldt alleen voor wedstrijden van teams die je volgt of waar je deel van uitmaakt.
  • Gebruikers van de “VRC” Voetbal.nl app ontvangen bij afgelastingen een push-notificatie over wedstrijden van teams die je volgt, van je eigen team of van wedstrijden waar je als official bij betrokken bent. Dit geldt alleen voor afgelaste wedstrijden van O12 teams en ouder. (behalve bij 35+ en 45+ 7 tegen 7 wedstrijden). Zorg dat je de push-notificaties aan hebt staan via Instellingen – Pushberichten.
  • Afgelaste wedstrijden zijn niet meer zichtbaar in het wedstrijdprogramma in de “VRC” Voetbal.nl app.

Speel je in een team of volg je een team van O11 en jonger, dan ontvang je nog geen push-notificatie over de afgelasting. Ook verschijnt de afgelasting niet in je homefeed in de Voetbal.nl app. Hier zijn we (Sportlink/KNVB) mee aan het werk.

Deze afgelaste wedstrijden kun je wel zien op de site van VRC : http://www.vv-vrc.nl/programma/afgelastingen/

Extra informatie over afgelastingen: op verzoek van gebruikers gaan we e.e.a. aanpassen zodat het in de app nog duidelijker zichtbaar is dat een wedstrijd is afgelast.

Bron: nieuwsbrief@voetbal.nl

Hoe zien leden en fans afgelaste wedstrijden op de VRC website?

Zodra de wedstrijd in de KNVB Wedstrijdzaken app (mDWF)  of voor de teams van O11 in KNVB Sportlink op afgelast wordt gezet, wordt de afgelaste wedstrijd automatisch op onze website gepubliceerd. In de regel is dat zaterdagmorgen vroeg. Maar in extreme weersituaties kan dat ook al op vrijdagavond gebeuren.

VRC website: http://www.vv-vrc.nl/programma/afgelastingen/

Bekijk hier het toernooischema 2018