Heb jij de “VRC” app al op je mobiel geïnstalleerd?

Off 418

Nee? 332 leden hebben dat al wel gedaan!

Installeer op je telefoon de Voetbal.nl app en log in met je e-mailadres. Het mailadres wat je gebruikt moet overeenkomen met mailadres zoals die bij VRC geregistreerd staat. Als je niet in kunt loggen met je mailadres, neem dan per mail contact op met  ledenadministratie@vv-vrc.nl en geef je nieuwe mailadres door.  Alleen als je het bij ons geregistreerde mailadres gebruikt dan kun je specifieke VRC data bekijken!!

Wat staat er allemaal op deze app.

• Op de Home page van de “VRC” mobiel vind je Pushberichten van VRC. Dit zijn de berichten van ons twitter account en specifieke berichten die wij kunnen plaatsen. Vandaag tref je daar de aankondiging van de Algemene Leden Vergadering aan en de Twitter berichten van bv zaterdag aan, waarin de doelpunten van VRC 1 weergegeven zijn. Wij zullen van de winter de afgelastingen en herkeuringen weergeven.
    Om de berichten te ontvangen moet je bij “instellingen” het vinkje bij Pushberichten aan moeten zetten of aan moeten laten staan!
  • Bij “uitslagen” en “standen” kun je de informatie van jouw team vinden.
  • Bij “favorieten” kun je bv VRC als vereniging toevoegen (afbeelding 1).  Bij “programma” kun je dan de wedstrijden zien van de komende week (afbeelding 2). Klik je op een wedstrijd dan kun je de locatie zien, waar de wedstrijd gespeeld gaat worden.

Klik je helemaal rechts op “team” dan zie je alle teams van VRC. (afbeelding 3) Op afbeeldingen 4, 5, 6 en 7 hebben we VRC JO17-2 aangeklikt. Je kunt dan diverse items bekijken. In de voorbeelden: de spelers van JO17-2, de uitslagen van de beker, de stand van de beker en de stand van de reguliere competitie. En straks ook de uitslagen van de competitie.

Bij afbeelding hebben we VRC 1 als team aangeklikt. Bij VRC 1 kun je het volledige competitie programma t/m 26 mei zien.

Wil je meer weten over de “VRC” app kijk dan op https://support.sportlink.nl/support/solutions/9000111897

Bekijk hier het toernooischema 2017