VRC JO10-1 verliest in thriller

Off 407

Zaterdag 9 september stond de tweede bekerwedstrijd op het programma voor VRC JO10-1 en opnieuw was er weer sprake van een derby.

Dit keer was het G.V.V.V. JO10-1. op Sportpark Panhuis.

De mannen en vrouw van Trainers/Coaches Jesper v.d. Haar en Nino Looijen hadden dit keer te maken met een tegenstander die men ook in de competitie gaat tegenkomen, dus een goede graadmeter voor beide teams.

Nadat de regenbuien voorbij waren mochten de Racers aan het duel beginnen en werden de eerste plaagstootjes aan weerskanten uitgedeeld. Na ongeveer 15 minuten werd VRC JO10-1 in de verdediging behoorlijk afgestraft met een 2-0 tussenstand moest VRC wat terugdoen.

Aanvoerdster Liz van Ginkel deed dat direct vanuit een vrije trap die er schitterend in zat!

VRC kwam dus weer terug in de wedstrijd.

De spanning was weer helemaal terug en na de 3-1 van G.V.V.V. wist Soufian el Bouziri direct met een mooi schot de stand op 3-2 te brengen. G.V.V.V. gaf opnieuw gas door opnieuw de score naar 4-2 te brengen.  Het antwoord van V.R.C. volgde direct met een doelpunt van Yessin el Hamdaoui :4-3!

Zou VRC er dan toch naast kunnen komen?

Toeschouwers gingen er eens goed voor staan. De ruggen werden gerecht en de laatste krachten werden zichtbaar aangeboord.VRC JO10-1 kreeg inderdaad een mooie kans voor de 4-4 echter het schot van Lars van de Weerd belandde op de paal en in de omschakeling deelde G.V.V.V. een geweldige knock out uit door 5-3 te maken.

VRC JO10-1 kwam hier niet meer overheen en zag uiteindelijk G.V.V.V. naar 8-3 uitlopen.

In deze wedstrijd zagen we aan weerskanten goed keeperswerk. Keeper Cas Schaap van V.R.C. heeft heel wat reddingen moeten verrichten om de uitslag toch wat draaglijker te maken.Ondanks de acht tegentreffers blijft hij zijn doel als een tijger bewaken en is hij voor niemand bang!

Klasse Cas,want je bent een echte “sta in de weg ! ”

Ondanks de nederlaag kon VRC JO10-1 toch weer een glimlach op de gezichten toveren voor een teamfoto na afloop.

Moegestreden en strijdend te onder gegaan zullen we maar zeggen, maar een thriller was het zeker

VRC JO10-1 bestaat uit: Soufian el Bouziri – Yessin el Hamdaoui – Ralf van Dijk – Liz van Ginkel – Yassin Harnafi – Dean Penninks – Cas Schaap – Quim Soekimo – Nemanja Stefanovic – Lars van de Weerd

Jan de Haan   TC VRC

Bekijk hier het toernooischema 2017