VRC JO8-1 als een wervelwind op de Grebbeberg

Off 401

Zaterdag 2 september was er het debuut van VRC JO8-1 in de nieuwe wedstrijdvormen 6 tegen 6 die de K.N.V.B. dit seizoen heeft geïntroduceerd.

Ook V.R.C. ging mee in deze ontwikkeling en daarom was het goed om te zien hoe andere verenigingen in de regio dit hebben opgepakt.

Candia ’66 JO8-1 was de echte, eerste krachtmeting en de Racers onder leiding van de Trainers/Coaches Arne Raterink en Sjoerd Stijn begonnen zeer gedreven aan dit karwei.

Binnen dertig tellen wisten onze jongens al het net te vinden van Candia’66 en werd er geen moment verslapt. Heel snel was te zien dat de voorbereiding bij de Mini’s richting JO8-1 zijn vruchten afwerpt. De geel-blauwen trein denderde maar door ongeacht welke samenstelling de trainers ook in het veld brachten.

Spelplezier was duidelijk waarneembaar en de spelers onderling wisten heel goed wanneer het een hoekschop of een keepersbal was.Af en toe moest de spelleider duidelijkheid bieden en werd dat door beide teams goed opgepakt.

VRC JO8-1 1 won uiteindelijk met een monsterscore van 12-1 van Candia’66.

Een compliment is dat wel waard! VRC JO8-1 bleef goed gedisciplineerd in de formatie lopen en waren niet zelfzuchtig.

Zo waren er altijd twee man in onze defensie waarneembaar en liep niet iedereen naar voren om een doelpunt te maken!

De tegengoal van Candia’66 JO8-1 was een beauty.Een vrijetrap werd keihard en buiten bereik van keeper Jack Hardeman hoog boven in de touwen geschoten en daarmee werd de eer van Candia ’66 JO8-1 gered.

Klasse jongens, ik heb mooi werk gezien op de Grebbeberg.

Geniet van je echte allereerste overwinning!

VRC JO8-1 bestaat uit:

Mohammed Aaras, Marrijn Hardeman, Nout Verschoor, Emanuel Paez, Philip van Haaften, Jack Hardeman, Lucas Schlingmann en Dante van de Weerd.

Jan de Haan.

TC VRC