U wilt de beste en voordeligste verzekering scoren in de markt en daarbij onze club financieel steunen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! In samenwerking met De Noordhollandsche van 1816 heeft onze hoofdsponsor, Huis & Hypotheek Veenendaal, voor alle VRC-ers (leden, vrijwilligers, ouders etc.) een VRC-polis ontwikkeld. De Noordhollandsche van 1816 is ook dit jaar weer uitgeroepen tot beste schadeverzekeraar van Nederland. Dit is voor het 8e jaar op rij, een unieke prestatie!

Help de club maar vooral u zelf

In de VRC-polis kunnen alle woonverzekeringen worden ondergebracht. Dat betekent voor u volop voordeel! Dit voordeel kan zelfs oplopen tot een korting van 10% op de afgesloten verzekeringen. Hiermee helpt u niet alleen uzelf, maar ook VRC, want 5% van de premie van de afgesloten verzekeringen wordt gestort in de clubkas van vv VRC.

Roy Rentenaar en Tim Muller

Huis & Hypotheek

Wij nemen contact met u op….

Heeft u interesse in de VRC verzekeringspolis of wilt u meer informatie? Laat dan uw gegevens achter en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld/gemaild.

Voorletter(s) + Achternaam*

Uw email*