Algemeen, Sponsors, Uitgelicht, VRC 1

11teamsports sponsort VRC1

Dit seizoen is VRC overgestapt naar een nieuw kledingmerk namelijk Nike. Dit is tot stand gekomen door de samenwerking met retailer/winkelier 11teamsports uit Veenendaal. Naast dat 11teamsports van Reiné van Eldik alles verzorgd heeft qua bestellingen en bedrukkingen voor VRC, heeft hij ook VRC1 gesponsord. Dankzij Reiné heeft VRC1 compleet nieuwe trainingssets en nieuwe sporttassen gekregen. Ook de staf loopt er weer netjes bij. Zij hebben nieuwe coachjassen gekregen.

Wij zijn Reiné erg dankbaar voor dit gulle gebaar!

In de winkel van Reiné op de Patrimoniumlaan in Veenendaal is nu een speciale corner ingericht met de kleding van VRC. Het is zeker een aanrader om deze prachtige winkel van Reiné te bezoeken, mocht je op zoek zijn naar diverse sportartikelen. Ook in de webshop (vv-vrc.clubwereld.nl/) kan men de VRC-clubkleding bestellen en ophalen bij 11teamsports.

VRC is zeer tevreden over de samenwerking en we hopen dit in de komende 6 jaar verder te intensiveren.