Algemeen, Meiden, Uitgelicht

15 Juni Meiden- en vrouwendag VRC

Op zaterdag 15 juni organiseert VRC een Meiden- en Vrouwendag. Deze dag is speciaal bedoeld voor alle meiden en vrouwen die bij VRC voetballen. Met deze dag willen we het seizoen feestelijk afsluiten.

Hoe ziet de dag eruit?

Om half 12 beginnen we met het meiden WK onder de 13. Meiden uit de verschillende teams gaan we mixen en zij gaan onderling een toernooi spelen op iets minder dan een half 7×7.

Om 12 uur starten we met het Vrouwen WK. Meiden en vrouwen uit onze MO15, MO19, Vrouwen 1 en Vrouwen 30+ gaan we ook mixen en zij spelen eveneens een toernooi op een half veld 8×8.

Om 14.15 uur is de prijsuitreiking.

Vrouwen WK live kijken in de kantine

Om 15.00 uur spelen de Oranje Leeuwinnen hun WK wedstrijd tegen Kameroen. We gaan met z’n allen deze wedstrijd in de kantine kijken en ze fanatiek aanmoedigen. We hopen natuurlijk dat ze winnen, want dat maakt het slot van deze dag alleen maar gezelliger.

BBQ als afsluiting

Het mooie meiden- en vrouwenvoetbalseizoen bij VRC sluiten we af met een gezellige BBQ voor alle meiden, vrouwen en aanhang.

Met deze dag willen wij alle speelsters en begeleiding heel erg bedanken voor een mooi, gezellig en vooral ook een sportief voetbal seizoen. Wij als VRC zijn erg trots op zo’n leuke, enthousiaste groep meiden en vrouwen.

Sponosors bedankt!

Deze dag is mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:

Schuiteman Accountants & Adviseurs
Isidoro Signing