17 mei start herinrichting parkeerterrein

In opdracht van de Gemeente Veenendaal start Heijmans Infra B.V.  uit Veenendaal op maandag 17 mei met fase 1 van de herinrichting van de parkeerplaats op Sportpark Spitsbergen

Deze eerste fase betreft het noordelijk deel van het parkeerterrein en de toegangsweg naar VAV, BSO Spits en V.H.C. Blue Socks.

Er zijn 6 fases. In onderstaande afbeeldingen staan de 6 fases. Naar verwachting zal begin augustus de herinrichting gereed zijn.

Vanaf dat moment is er een specifieke in- en uitgang voor fietsers en voor auto’s. Fietsers hoeven niet meer op de parkeerplaats zelf te fietsen, waardoor er een veiliger route is ontstaan om per fiets op ons sportpark te komen Als vereniging zijn we daar erg blij mee.

Fietsenstalling

De gemeente gaat ook de fietsenstalling herinrichten.

Het is bij ons nog niet bekend wanneer dat plaats gaat vinden. Wij hebben begrepen dat dit ook deze zomer gaat gebeuren.

Wij hebben van de Gemeente al wel een revisie tekening, welke gebaseerd is op het concept van de Club van 50, ontvangen.

Er kunnen straks 420 fietsen gestald worden. Scooters kunnen voor de fietsenstalling geparkeerd worden.

Fasering(6)herinrichting parkeerplaats