Algemeen, Uitgelicht

2020 – Het jaar van het ‘half volle glas’

0 106

Beste, aardige, leuke, sportieve en lieve VRC-ers,

Met dezelfde aanhef schreven wij ons eerste ‘Corona-bericht’ aan jullie op 27 maart van dit jaar. We realiseerden ons toen nog niet dat we aan het einde van dit jaar in dezelfde situatie zouden verkeren. De overheidsmaatregelen zijn zelfs deze week weer aangescherpt voor een flink aantal weken.

In de tussentijd is er veel gebeurd: Van een lange tijd niet, naar beperkt kunnen voetballen. Onze kantine grotendeels dicht en halverwege tijdelijk open met een ‘anderhalvemetermaatregel’. Een extra verkooppunt buiten ingeregeld en een forse tent gehuurd om jullie meer gelegenheid te bieden om gezellig bij te praten onder genot van een kopje koffie, thee of een ander drankje. Helaas was en is het ook flink bijsturen door een enorme financiële terugval.

2020 was voor ons het jaar van het ‘halfvolle glas’: Continu aanpassen aan veranderende omstandigheden. Samen telkens het beste ervan maken. Positief blijven en kansen blijven nutten: Het glas is niet halfleeg, maar halfvol! Bij VRC is dat ons samen met jullie redelijk gelukt en daar zijn we best wel een beetje trots op!

Kerst en de jaarwisseling komen er nu aan. Mooie momenten die nu helaas alleen in beperkte kring met elkaar gevierd mogen worden. We hadden heel graag anders gewild, maar het is niet anders. Ondanks deze omstandigheden, wensen wij jullie een extra fijne tijd toe met jullie dierbaren in directe omgeving.

Wij kijken ondertussen vooruit en weten zeker dat het nieuwe jaar veel beterschap gaat brengen. Wij zien er enorm naar uit jullie straks weer hartelijk te mogen begroeten op ons mooie sportpark!

Fijne dagen!

Met sportieve en warme groet,

Bestuur v.v. VRC

Barend, Bert, Gerrit Jan, Gert, Harry, Joyce, Kees, Michell en Patrick

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenementen

  • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy