Algemeen, Jeugd, Meiden, Uitgelicht

2e FC Utrecht Experience Voetbaldagen op 19 en 20 juli

In de 1e week van de zomervakantie, op maandag 19 en dinsdag 20 juli, organiseert VRC in samenwerking met FC Utrecht, de 2e FC Utrecht Experience Voetbaldagen op ons eigen sportpark Spitsbergen.
Tijdens deze Voetbaldagen ga je ervaren hoe het is om te trainen als een échte FC Utrecht-speler.
Hiernaast zal voormalig FC Utrecht speler en trainer Gert Kruys een clinic verzorgen in samenwerking met de coaches. Vorig jaar was dit de allergrootste FC Utrecht Experience van heel Nederland.  Onderaan staan enkele foto’s van de Experience dagen van vorig jaar.
Laten we dit jaar voor nog meer deelnemers gaan!
Deze Experience is natuurlijk niet alleen voor VRC-leden, maar voor iedereen uit de regio, die heel veel plezier beleeft aan voetballen en gezellig samenzijn met andere voetbalfanaten!
Het zijn dé Voetbaldagen waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je onder leiding van een FC Utrecht-trainer, niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma van de FC Utrecht Academie dat jou motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel.
Waar, wanneer en voor wie?
• Het vindt plaats op ons eigen sportpark Spitsbergen (VRC)
• De activiteit is elke dag van 09:00 – 16:00 uur
• Voor kinderen van 7* t/m 13 jaar.
*kinderen vanaf 6 jaar i.o.m. onze Tc-onderbouw, Bert v.d. Weerd
Het Event staat onder leiding van een FC Utrecht Academie trainer en zal geassisteerd worden door VRC-trainers en evt. talentvolle trainers van andere RAC-clubs die door FC Utrecht extra worden opgeleid.
Het inschrijftarief bedraagt €114,- per kind, als je het tenue al in je bezit hebt. Dit kun je aangeven bij de inschrijving. Na afloop zal iedereen een FC Utrecht Goodiebag ontvangen, inclusief twee wedstrijdkaarten van een later te bepalen FC Utrecht thuiswedstrijd.
Deze zijn te verzilveren na de Corona-periode.
Inschrijven kan HIER
Definitieve informatie en programma wordt later verstrekt.
Tot 19 en 20 juli! We hebben er zin in.
Sportieve groet,
Bert vd Weerd