Volgend seizoen

Off 406

Beste leden, ouders, verzorgers, broers, zussen en vrienden

Vanaf volgend seizoen neem ik de taken van Deo van Holst, Voorzitter Wedstrijdzaken, over.

Ik loop echter al gelijk tegen een probleem aan…….wij komen vrijwilligers tekort.

Zowel vrijwilligers voor het Wedstrijd Secretariaat, als scheidsrechters.

Ben jij, of iemand uit jou omgeving, regelmatig bij VRC op zaterdag en wil je een steentje bijdragen, meld je dan aan als vrijwilliger.

Je kan zelf aangeven of je in de ochtend of in de middag op het Wedstrijd Secretariaat wilt zitten en hoe vaak je dit zou willen doen.

In een gezellige omgeving ontvang je gasten, voorzie je mensen van drinken en ben je aanspreekpunt als iemand vragen heeft.

Wil je het een tijdje proberen om te kijken of het iets voor je is……., meld je dan aan op nummer 06-51544059 of via de mail, voorzitter-wz@vv-vrc.nl.

Scheidsrechters komen we helaas ook tekort.

Zou jij graag eens een wedstrijd willen fluiten, maar weet je eigenlijk niet hoe dat werkt, geen probleem………volgend seizoen organiseren wij in samenwerking met de KNVB een aantal cursus avonden bij VRC.

Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op bij de scheidsrechter coördinator Michael Vink, michaelvink1984@hotmail.com

We hopen veel aanmeldingen te krijgen, om er een mooi, nieuw seizoen van te kunnen maken.

Groetjes van Joyce Pelle

Bekijk hier het toernooischema 2018