Bericht van EL Captiano

Off 433

Heey allemaal,

inmiddels een paar maanden na mij laatste verslag die ook op de site is geplaatst over het alle eerste seizoen G-Team bij VRC. Zijn wij inmiddels weer aan het nieuwe seizoen begonnen en na 2 toernooien waar we het super deden en 2 competitie ronde en na de 1ste beker ronde eruit liggen. Kan ik eigenlijk maar genieten ondanks dat het niet altijd direct zichtbaar is!!

Hoeveel complimenten krijgen over hoe wij als team spelen leuk, goed en strijdbaar voetbal en dat sommige zeggen dat het leuker is om te kijken dan andere teams en dat ze vaker komen kijken doet mij zeer goed en als team zijnde ook en bij mij ieder geval veel kippenvel momenten geeft.

Als ik kijk hoeveel mensen langs de kant staan tijdens de beker wedstrijd staan en dat we via penalty’s er uit gaan doet mij wel zeer om je 1ste wedstrijd zo af te sluiten,maar dat er vanavond ook tegen SKV Wageningen op een doordeweekse week weer zoveel mensen staan en als team zijnde op karakter weer een gelijk spel eruit slaan met een ruststand van 0-2 en 4-4 spelen doet het mij super om nu al 4 punten in de competitie hebben en een goeie 60 minuten speelt in beker en op penalty’s eruit te gaan, maar eigenlijk is voor mij het grootste kippenvel van de afgelopen 3,5 jaar is dat spelers van het G-Team zeggen van joh wij voetballen hier en wordt alles super geregeld voor ons en zijn super blij dat ze hier mogen voetballen dat we er wat voor terug willen doen en dat Nick vanavond na zijn wedstrijd gewoon bardienst draait met de voorzitter en dat iemand ook zich heeft aangemeld voor bardienst.

Kan ik alleen zeggen dit kan alleen bij VRC en dat iedereen wordt geaccepteerd ongeacht wat hij of zij heeft. ik denk dat ik ook dit moet zeggen namens mijzelf dat ik geniet van zulke teamgenoten als el captiano dat zijn gewoon voor mij een grotere voorbeeld zijn als ik nu ook kijk dat het maar gewoon wordt gevonden dat er altijd maar een scheids staan of en bardienst of wat voor functie je maar ook hebt ik zou maar achter oren krabben als je zelf niks doet en maar loopt te klagen als een keer geen bardienst is of een scheids iets later is maar zelf niks doet.

Ik geniet alleen al van de jongens die namens ons team wat doen maar ook alle vrijwilligers die het mogelijk maken dat alle taken gedaan worden zoals schoonmaken van de accommodatie training geven een wedstrijd fluiten materialen controleren in de zomer en weer uitdelen in nieuwe seizoen of wat voor taken die gedaan worden door mensen waarvan ik het niet weet. BEDANKT voor alles namens het G-Team dat jullie alles als club doen maar zeker de vrijwilligers die voor ons alles mogelijk maken dat we hier kunnen voetballen en ons opnemen in de club!!

ECHT BEDANKT!!!

Met de groetjes van,