IN, OVER EN UITSCHRIJVEN LEDEN

VRC leden en ouders,

In verband met de te verwachtte  drukte rondom alle in en uitschrijvingen met het wisselen van de seizoenen verzoekt de ledenadministratie iedereen schriftelijk middels een formulier een in of uitschrijving in te dienen en dus niet per mail! We missen dan ondertekening en het wordt te onoverzichtelijk! Mailverzoeken worden daarom niet in behandeling genomen!

Op zaterdag 25 mei van 9-12 uur en op zaterdag 8 juni van 9-12 uur en donderdag 13 juni van 19-21 uur, zit de administratie in de bestuurskamer voor het inleveren van formulieren en staan wij u te woord voor alle vragen!

Alle verzoeken tot overschrijvingen zowel naar VRC als naar een andere club moeten voor 15 juni ingediend zijn!

P.S. De KNVB boetes van het tweede halfjaar zullen eind mei via automatische incasso worden geïncasseerd !

Ledenadministratie VRC