REGLEMENT JUBILARISSEN, BIJZONDERE LEDEN EN VRIJWILLIGER VAN HET JAAR

Op de Algemene Ledenvergadering van 2018 heeft het bestuur het “REGLEMENT JUBILARISSEN, BIJZONDERE LEDEN EN VRIJWILLIGER VAN HET JAAR” geïntroduceerd.

De leden hebben de mogelijkheid, om op grond van dit reglement voor 30 augustus aan het bestuur een voordracht voor één van de drie onderscheidingen (Lid van Verdienste, Erelid en Erevoorzitter) in te dienen. Het bestuur heeft dit jaar geen voordracht ontvangen.

Omdat het reglement en deadline niet bij iedereen bekend zal zijn, hebben we deadline voor dit jaar verlengd tot 1 oktober.

Ook was het voor 30 augustus mogelijk om iemand voor te dragen als vrijwilliger van het jaar. Ook deze deadline is verlengd tot 1 oktober.

Wil je iemand voordragen, lees dan het reglement op ons site (zie onderstaande link) en voer de beschreven procedure uit.

Reglement jubilarissen, bijzondere leden en vrijwilliger van het jaar