Jeugd, Uitgelicht

Van Schuppen Makelaars sponsort de JO11-2

De JO11-2 Van VRC draagt vanaf heden met trots Van Schuppen Makelaars op de borst.

Niet alleen de tenues, maar ook de trainingspakken en tassen  zijn door Van Schuppen Makelaars gesponsord.

De jongens hebben in het nieuwe shirt de eerste wedstrijd helaas nipt verloren, maar de succes zullen zeker komen.

Van Schuppen Makelaars is een kantoor wat al meer dan 50 jaar in Veenendaal en omstreken bekend is. Kijk eens naar het aanbod op www.vanschuppenmakelaars.nl wellicht ziet u daar uw droomhuis staan. Niet alleen voor de verkoop maar ook voor de aankoop van een huis kunt u bij Van Schuppen Makelaars terecht.

Nogmaals dank voor de prachtige spullen we, spelers en trainers zullen de naam van de club en de sponsor met trots dragen.