Algemeen, Jeugd, Uitgelicht

VRC Challenge

0 264

Gisteren meldden we het al. Voorlopig kunnen we elkaar niet ontmoeten en gezellig samen zijn. Even niet fysiek met elkaar bijpraten, lachen en/of het delen van lief en leed. We missen jullie en elkaar enorm. Ons lijkt het goed om het advies van onze minister-president op te volgen: ‘Let een beetje op elkaar’. Even een belletje of stuur een appje. Deel leuke en vrolijke foto’s of berichten. Volg elkaar op social media.

Over die social media hebben we nagedacht, want die hebben wij als VRC ook. Op onze facebook- en instagrampagina komt een challenge voor de jeugd en voor de senioren. 
Volg ons dus op Facebook of op insta. Ons instagramaccount is vv.vrc

Voor de jeugd heeft de JO11-1 ons op het idee gebracht.

Of het nu met bal, wc-rol, tennisbal of iets anders gebeurt, de opdracht is simpel. Hou contact met jouw team door het gekozen voorwerp rond te spelen. De een geeft de voorzet, de ander neemt aan en speelt weer door, het hele team rond.

Natuurlijk vanuit de eigen tuin/ kamer, want afstand blijft belangrijk.!

Die filmpjes monteert iemand aan elkaar en klaar is kees. De ingezonden filmpjes zullen te zien zijn op insta en facebook. Welk team de meeste likes op zijn filmpje heeft, ontvangt een leuke prijs. Natuurlijk mag je ook individueel een challenge sturen.

Voor de senioren een andere challenge.

We zien overal dat we juist nu onze bedrijven moeten steunen in deze moeilijke tijd. Ga met jouw VRC attribuut of attributen (bv shirt, pet, sjaal of …..) op de foto voor het bedrijf van een sponsor van VRC. De meest opvallende foto valt ook in de prijzen.

Ga hier niet speciaal voor naar buiten, maar als je er voor een boodschap, het werk, of de hond uitlaten langs komt

Stuur je filmpje naar vrc-challenge@vv-vrc.nl

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenementen

  • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy