Algemeen

3e editie Autobedrijf De Groot/Unica Fire Safety 35+ toernooi bij VRC

0 287

De animo voor het 35+ voetbal binnen VRC en in de regio blijft toenemen. Gelouterde mannen van 35+ die het allemaal leuk vinden om de ‘kicksen’ onder te binden om actief en vooral in een sportieve sfeer tegen een balletje te trappen met andere teams. Dat heeft bij VRC inmiddels geleid tot vier 35+ teams, een dames 30+ team en komend seizoen zelfs een vijfde team. Een 35+ toernooi hoort daar natuurlijk ook bij.

Zaterdag 22 juni vindt de 3e editie plaats van het VRC 35+ toernooi. Aan veel is gedacht om de 35+ voetballers een aantrekkelijk toernooi voor te schotelen: aansprekende tegenstanders, sportieve sfeer, kort programma, oog voor de 3e helft met een BBQ, EHBO, gerenommeerde scheidsrechters, een goede barbezetting, een 35+ DJ en twee fantastische sponsoren: Autobedrijf De Groot en Unica Fire Safety.

Het toernooi heeft wederom een topbezetting met de volgende teams: De Merino’s, DOVO, DOVO Allstars, VRC 1, VRC 2, VRC 3 en VRC 4.

Het toernooi start om 12.45 en duurt tot circa 16.20. Er wordt gespeeld in een poule waarin alle teams tegen elkaar spelen in wedstrijden van 15 minuten. Om 17.00 uur is de prijsuitreiking en daarna start het belangrijkste onderdeel van het toernooi:  de derde helft met BBQ en DJ.

Wij hebben er zin aan en wij wensen alle deelnemende teams een mooi en sportief toernooi toe. We zien je graag op sportpark Spitsbergen.

De toernooiorganisatie

Maarten Anbeek en Jan Kees Bos

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenementen

  • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy