Algemeen, Uitgelicht

Registratie bij bezoek aan kantine of terras verplicht

0 581

Jazeker, ook VRC zal aan de registratieplicht moeten voldoen. Voor sportkantines gelden namelijk dezelfde voorwaarden als die voor de horeca.
Alle bezoekers (ouder dan 18 jaar) aan de kantine of op het terras in de tent of op het terras bij veld 2, moeten hiervoor hun gegevens achterlaten t.b.v. van een eventueel GGD contactonderzoek.

Wij kunnen ons voorstellen dat het achterlaten van gegevens een extra drempel is om de kantine of het terras van VRC te bezoeken. Toch willen wij jullie vragen dit wel te doen.

 1. Dit registreren is een voorwaarde van de overheid om de kantine en terras überhaupt te mogen openen.
 2. De gegevens zullen alleen gebruikt worden bij een eventueel bron- en contactonderzoek van de GGD.
 3. VRC kan de omzet in Corona-tijd goed gebruiken, dus help ons vooral de kantine en het terras open te houden door je gegevens achter te laten en de verspreiding van het Coronavirus te stoppen.
 4. En last but not least…. Bij het bestellen online doen we inmiddels niet anders en ook via de social media kanalen is het achterlaten van je naam, telefoonnummer en e-mailadres, de normaalste gang van zaken.

Registreren kan alleen ter plekke en moet je bij elk bezoek doen.

 

Je kunt je op twee manieren registreren.

 1. Online via een QR code
  Je kan via de QR-code jouw gegevens achterlaten. Zodra je met je camera van je mobiel of met een QR reader op je mobiel,  de QR code scant kun je je gegevens (per bezoek !!) achter laten, gelijk aan een bezoek aan een restaurant.
 2. via een papieren registratie formulier.
  Na invulling van het papieren registratie formulier, laat je het formulier achter in een postbakje wat op de tafel staat.

 

Bij de ingangen van de kantine en de tent op het terras staat een tafel met daarop een display waarop de VRC QR code staat. Ook liggen daar de papieren registratie formulieren.

 

Wij hebben het zo simpel en makkelijk als mogelijk gehouden. Je hoeft maar 1 vraag te beantwoorden en je naam en telefoonnummer in te vullen. Op het papieren registratie formulier moet je ook de datum en aankomsttijd invullen.

 

Klik op afbeelding om te vergroten.

 

 

Na 14 dagen zullen de gegevens worden vernietigd. De gegevens zijn puur en alleen bedoeld om bij een eventueel bron en contact onderzoek van de GGD te worden ingezet en zullen door VRC of derden niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

Wij vertrouwen er op dat je je registreert, zodat we samen ervoor zorgen dat sporten en elkaar ontmoeten bij VRC mogelijk blijft.

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenementen

 • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy