Algemeen, Jeugd, Uitgelicht

Aanvragen onderlinge wedstrijden tot 18 jaar

In deze corona tijd is het mooi om te zien, dat er elke zaterdag veel onderlinge wedstrijden gespeeld worden. Dit willen we graag vasthouden, zodat onze jeugdteams lekker kunnen blijven voetballen. Na een interne evaluatie gaan we het aanvragen van deze onderlinge wedstrijden veranderen naar een ander e-mailadres.

Vanaf vandaag verzoeken wij de aanvraag voor dinsdagavond te sturen naar Bert van de Weerd  tc-onderbouw@vv-vrc.nl

Graag ook alleen per mail aanvragen, zodat jullie ook per mail een bevestiging kunnen krijgen. Verzoeken en vragen via andere kanalen zoals WhatsApp worden niet in behandeling genomen.

Net als de afgelopen weken geldt het protocol zoals op 15 oktober in onderstaand nieuwsbericht gepubliceerd is.

Zoals bekend mogen teams met spelers tot 18 jaar onderling met andere teams van VRC wedstrijden spelen.

De Commissie Voetbalzaken heeft, om dit in goede banen te leiden gisteravond een protocol opgesteld.

Protocol onderlinge wedstrijden

• Vanaf 24 oktober mogen er onderlinge wedstrijden geregeld worden met een ander team van VRC (tot 18 jaar);
  • Toeschouwers zijn niet toegestaan;
  • Kleedkamers zijn dicht; De kleedkamergang is open zodat de ballen en hoekvlaggen (indien nodig) gepakt kunnen worden;
  • Kleedkamer 1 is open en daar ligt een EHBO koffertje; De kleedkamer mag niet gebruikt worden om om te kleden of te douchen!
  • Toiletten zijn open;
  • Het wedstrijdsecretariaat en kantine zijn gesloten;
  • Alle teams dienen zelf voor een scheidsrechter (incl. fluit) te zorgen om de wedstrijden in goede banen te leiden.
  • Per leeftijdscategorie is er een tijd- en veldindeling gemaakt;
  • Trainers/leiders kunnen elke week voor dinsdagavond aan de wedstrijdsecretaris aangeven of ze binnen de aangeven tijd- en veldindeling, een onderlinge wedstrijd willen spelen;  Dit kan alleen per mail naar:
    tc-onderbouw@vv-vrc.nl
  • Binnen de leeftijdscategorieën zijn er meerdere teams. Is hun veld veld al gereserveerd dan zijn veld 4 en 5 evt. uitwijkmogelijkheden.  De uitwijkmogelijkheid kan alleen in overleg met de wedstrijdsecretaris geregeld worden;
  • Het is niet toegestaan om op een zaterdag te trainen.

Overzicht veldindeling oefenwedstrijden VRC jeugd O6 t/m O19