In- uit en overschrijven

De periode van overschrijvingen e.d. komt er weer aan. Tot vorige jaar was onze ledenadministratie aan het eind van een seizoen enkele zaterdagen aanwezig om nieuwe leden in te schrijven en zaken te regelen indien er overgeschreven moest worden van een andere vereniging.

In- uit en overschrijven van leden kan bij VRC inmiddels alleen nog maar digitaal. De ledenadministratie zal daarom niet meer bij VRC op de zaterdag aanwezig zijn om zaken te regelen m.b.t. het in- uit en overschrijven.

Alle informatie over het in-uit en overschrijven vindt je HIER

Hieronder enkele tips:
  • Inschrijven

Het aanmeldformulier om je bij VRC en de KNVB aan te melden vindt je HIER

• Overschrijven

Meld u HIER online bij VRC aan. Doe dit op tijd. Bij voorkeur voor 10 juni. Wij hebben dan nog enkele dagen voor de deadline om de overschrijving te regelen. Zoals ieder jaar is de deadline bij de KNVB voor het aanvragen van de overschrijvingen 15 juni, om 23.59 uur.

• Uitschrijven

Wilt u het lidmaatschap opzeggen? Doe dat voor 1 juli.  Het verenigingsjaar loopt namelijk van 1 juli tot en met 30 juni van het daaropvolgende jaar. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een heel verenigingsjaar en wordt ieder jaar stilzwijgend verlengd. Mocht u uw lidmaatschap niet voor 1 juli hebben beëindigd, dan zal het lidmaatschap automatisch met een jaar worden verlengd.

• Aanpassing periode automatische contributie

Wilt u voor het volgende seizoen de periode wijzigen van de automatische incasso, stuur dan voor 1 juli een mail naar ledenadministratie@vv-vrc.nl

Ledenadministratie VRC