Aanpassing huurprijs kunstgrasvelden (veld 2 en 3)

Ook het komende seizoen zal de huurprijs van deze twee kunstgrasvelden verhoogd gaan worden. De huurprijs zal  conform de afspraak in 2016 met Sportservice Veenendaal, met € 3710 stijgen.  De totale huursom voor de 3 kunstgrasvelden en de twee natuurvelden komt volgend seizoen daarmee op ruim € 37.000

In het seizoen 2021-2022 zal voor de laatste keer de huurprijs met € 3710 gaan stijgen. In dat seizoen hebben we de maximale huurprijs (€ 23.834) van de twee kunstgrasveld bereikt.

Op de Algemene Leden Vergadering van 2016 hebben de leden er mee ingestemd dat deze verhoging in de contributie mee berekend zou gaan worden. De afgesproken verhogingsbedragen variëren tussen de € 0,20 en €0,45 per maand. Zie onderstaande tabel uit 2016.

In de tabel hieronder vindt je de huidige contributie bedragen en de contributiebedragen voor het komende seizoen.

Eind augustus wordt de contributie pas van je bankrekening afgeschreven. Zowel bij de leden die de contributie in 1 keer (jaarcontributie) betalen als bij de leden die per halfjaar, per kwartaal of per maand betalen.

In juli wordt er door VRC geen contributie geïnd. Daarom wordt er eind augustus bij de leden die per maand betalen 2 keer het maandbedrag geïncasseerd. Over de maand juli en augustus dus!!
Het jaarbedrag voor het hele seizoen wordt bij VRC bij betalingskeuze per maand, in twaalf termijnen opgesplitst vandaar dat ook juli een twaalfde deel daarvan is. Of er die maand wel of niet gevoetbald wordt speelt daarbij geen rol.

Wil je de contributie termijn betalingen wijzigen, bv van jaar naar maand of van kwartaal naar maand, dan moet je dit voor 25 augustus per mail kenbaar maken aan ledenadministratie@vv-vrc.nl !