AED !

Off 198

Als sportclub hebben wij te maken met sportmensen die lichamelijk veel geven. Daarom is het ook erg belangrijk dat er mensen rondlopen die weten hoe ze moeten reanimeren en hoe ze met een AED om moeten gaan.

VRC wil graag een groep vormen met mensen die in een acute situatie hulp kunnen bieden als dat nodig mocht zijn.

En daarmee proberen te voorkomen dat er mensen op ons sportpark overlijden als gevolg van een hartstilstand

Heb jij AED kennis of een opleiding daarvoor, dan zij we op zoek maar jou.

Heb je die kennis niet en zou je deze graag willen hebben dan zijn we ook op zoek naar jou. VRC wil je daarvoor graag een reanimatie en AED cursus aanbieden

Als er veel leiders, trainers, ouders, spelers met een AED om kunnen gaan is de kans groot dat er iemand op ons sportpark aanwezig is mocht er iemand dringend hulp nodig hebben.

D.m.v een noodoproep via Whatsapp kunnen deze mensen snel en alert reageren als ze op het sportpark aanwezig zijn. Ons Wedstrijdsecretariaat zal als centraal meldpunt fungeren voor melden en het sturen van noodberichten.

Wij zullen overigens de AED die nu achter de bar hangt, prominenter gaan neerhangen in onze kantine zodat deze voor iedereen direct zichtbaar is.

Wil je VRC hierbij helpen neem dan svp contact op met onze voorzitter van wedstrijdzaken Joyce Pelle.

M: voorzitter-wz@vv-vrc.nl

T: 06-51544059