Afgelastingen

Off 506

Op dit moment is alleen VRC 1 afgelast. De competitie waarin VRC1 speelt valt onder het KNVB district Oost.

Het district Oost heeft woensdag bekend gemaakt dat komend weekend alle wedstrijden afgelast zijn.

Alle andere teams van VRC spelen in het district West1.

West1 heeft op dit moment alleen de JO7 tot en met JO11 afgelast. De overige wedstrijden gaan nog steeds door.

De verenigingen zelf kunnen natuurlijk ook de velden afkeuren. Musketiers 2 tegen VRC 7 is daar een voorbeeld van.

Volg daarom goed op onze site of of op voetbal.nl App of jouw wedstrijd doorgaat of niet.

Op onze site vind je dat bij het onderdeel Programma bij Afgelastingen en bij Programma deze week

Bericht op https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/competitiezaken/46752/komend-weekend-geen-voetbal-noord-en-oost

Komend weekend zijn alle wedstrijden in het amateurvoetbal in de districten Noord en Oost afgelast. Ook alle duels in de B-categorie voor Zuid I en Zuid II op zaterdag gaan niet door, terwijl in de districten West I en West II is besloten om de wedstrijden van de Onder 7 tot en met de Onder 11-jeugd af te gelasten.

Op vrijdag bekijkt de KNVB de situatie opnieuw voor de overige wedstrijden in de districten Zuid I, Zuid II, West I en West II. Er wordt dan een besluit genomen voor zaterdag en een inschatting gemaakt voor zondag.

Bekijk hier het toernooischema 2018