Algemeen, Meiden, Uitgelicht

Ales Metaaltechniek sponsort MO15-1

Zaterdag 13 april j.l. was het zover en konden we Dick de Leeuw van Ales Metaaltechniek in het zonnetje zetten. Door de prachtige gesponserde trainingspakken zien de meiden van de MO15-1 er tip top uit.

De meiden moesten tegen Renswoude MO15-1, maar stonden voor de wedstrijd al met 1-0 voor door deze prachtige trainingspakken. De tegenstander was onder de indruk en dat was ook te merken in de wedstrijd, die uiteindelijk met 9-2 werd gewonnen.

Dick, nogmaals van harte bedankt voor de sponsoring. Jasper ook bedankt voor het regelen.

ALES Metaaltechniek richt zich op de “just in time” levering.

Wij produceren dat wat u op uw moment nodig hebt, niet meer en niet minder. Geen tussen voorraden of opslag, maar direct op de werkvloer.

Duidelijk herkenbare producten m.b.v. etiketten, hoeveelheden, die “werkbaar” zijn op logistiek, maar ook op menselijk gebied. Te veel verschillende producten op één pallet of te hoge aantallen zullen door ons zoveel mogelijk vermeden worden.

Wij streven niet naar de goedkoopste oplossing, maar naar de beste integrale kostprijs. Deze wordt meestal bepaald door de zwakste schakel in de keten. Daarom is de ketenbeheersing ons handelsmerk

Grote hoeveelheden betekent niet per definitie de laagste integrale kostprijs. Wij denken, dat juist grote hoeveelheden tot onnodige hoge kosten leiden, die niet direct zichtbaar zijn.

Mocht u meer willen weten over Ales Metaaltechniek, dan kunt u contact met Dick de Leeuw. De contactgegevens zijn :

Ales Metaaltechniek

Remmerden 34